Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /data/sites/web/zoeteliefdecom/www/wp-includes/formatting.php on line 3506

Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /data/sites/web/zoeteliefdecom/www/wp-includes/formatting.php on line 3506

Voorwaarden

April 2021

Identiteit onderneming
Marina de Haan
Wessel Ilckenlaan 40
1948 BD Beverwijk
06 50510344
hello@zoeteliefde.com
KvK 37147714
BTW NL189128331B01

Intellectueel eigendomsrecht
De webshop is eigendom van ZoeteLiefde. De inhoud van deze website (waaronder begrepen de beelden in de ZoeteLiefde collectie, teksten, grafisch materiaal en logo’s) is eigendom van ZoeteLiefde. Het is verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen publiceren, reproduceren, verveelvoudigen (waaronder downloaden), verkopen, distribueren, tentoonstellen, openbaar maken of op welke andere manier dan ook te gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ZoeteLiefde en haar eigenaar Marina de Haan.

Producten
De op de website weergegeven afbeeldingen zijn niet altijd ware grootte en kunnen daarom afwijken in kleur, vorm, maat, contrasten en lay-out ten opzichte van via de webshop bestelde en afgeleverde producten. De inhoud van de website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet volledig is, niet correct is, of dat deze is verouderd.

Betalen
In de webshop kun je betalen met iDEAL. Als je gebruik wilt maken van bankoverschrijving, neem dan gerust contact op. Alle prijzen in de shop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzenden en levertijd
Je bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verstuurd in een stevige enveloppe, zodat je producten zo mooi mogelijk door je brievenbus vallen. Mocht het plotseling langer duren, dan krijg je daar bericht natuurlijk over. Mocht je een bestelling voor een bepaalde datum nodig hebben, let us know & dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

De verzendkosten worden op gewicht berekend. Het ligt dus net aan de zwaarte van je aankoop. Alle kaarten en boeken worden per brievenbuspost verzonden via PostNL en zijn daarom niet verzekerd. Verzending bij minimaal 50 euro is gratis. Je bestelling afhalen in Beverwijk is ook gratis.

Bedenken, retourneren en ruilen
Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling, dan kun je deze binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Neem daarvoor contact op via hello@zoeteliefde.com. De retourkosten zijn voor de rekening van de klant. Je ontvangt retourinstructies en een retourformulier van ZoeteLiefde via de mail. Wanneer je deze instructies opvolgt en het artikel dat je retour hebt verzonden in originele staat verkeerd, dan krijg je het aankoopbedrag en de verzendkosten binnen 5 dagen na ontvangst van de retourzending, teruggestort op je rekening.

ZoeteLiefde heeft altijd het recht om een retourzending te weigeren of een gedeelte van het aankoopbedrag te vergoeden wanneer het artikel dat de klant terug stuurt, niet in originele staat blijkt te verkeren. Ook heeft ZoeteLiefde het recht om een retourzending te weigeren wanneer het artikel niet binnen 14 dagen na ontvangst is geretourneerd door de klant.

Mocht het zo zijn dat de producten beschadigd bij je aankomen, stuur ons dan binnen 14 dagen een bericht (inclusief foto). Samen kunnen we zoeken naar een gerichte oplossing. Dank je wel!

Uitsluiting van herroeping
Producten die speciaal gemaakt zijn op specificaties van de klant, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. ZoeteLiefde doet haar uiterste best om bij gepersonaliseerde producten zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen. Wanneer je daarvoor kiest is het mogelijk om een digitale proef te krijgen alvorens je akkoord gaat met het gepersonaliseerde werk. Na akkoord en betaling van deze proef is het niet mogelijk om deze producten te retourneren.

Garantie en aansprakelijkheid
ZoeteLiefde doet haar best om goede en degelijke artikelen te leveren. ZoeteLiefde is niet aansprakelijk voor het verkleuren, slijten of andere gebreken die tijdens het gebruik van de artikelen op kunnen treden. Gebreken die ontstaan zijn door normale slijtage, gebreken die te wijten zijn aan de klant of kleurverschil van de producten vallen niet onder de garantie.

Overmacht
ZoeteLiefde heeft geen enkele verplichting tegenover de klant indien zij gehinderd is door overmacht. Zij behoudt zich het recht om de overeenkomst te ontbinden. ZoeteLiefde zal hier in dat geval een e-mail over sturen. Onder overmacht worden o.a. verstaan: transportstagnatie, bedrijfsstoringen en het niet tijdig leveren van leveranciers.

Privacy
De gegevens die je in de webshop van ZoeteLiefde achterlaat bij je bestelling worden niet aan derden doorgegeven. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het verwerken van je order. Lees hier onze privacyverklaring.

ZoeteLiefde producten in jouw winkel
Heb je een fysieke winkel waar je graag producten van ZoeteLiefde wil verkopen? Gaaf! Stuur Marina gelijk een e-mail via marina@zoeteliefde.com en zij stuurt je de wholesale prijzen.

Wijziging voorwaarden
De algemene voorwaarden en de in de webshop vermelde vergoeding kunnen door ZoeteLiefde op ieder moment worden gewijzigd.

Disclaimer
Door de website van ZoeteLiefde te bezoeken of te gebruiken, ga je akkoord met deze voorwaarden. We garanderen niet dat de website foutloos of zonder onderbreking zal functioneren.