Het ZoeteLiefde droomteam!

ZoeteLiefde is supercool! Want wat is er nou mooier dan met andere creatievelingen iets creëren vol liefde en dat vervolgens ook te kunnen uitdelen?

Ruth Stuut / Held vormgeving

Ze drinkt liters thee op een dag, spendeert uren drooling op Instagram en Pinterest en ze is een geweldig grafisch wonder. Haar hart klopt sneller van de grote blauwe oceaan en in de toekomst hoopt ze dan ook in een strandhut te mogen vertoeven. Nu ontwerpt ze gelukkig kunstwerkjes voor ons.

ZoeteLiefde is een zegen voor de wereld. Soms vergeten we hoeveel we hebben en hoe geweldig de mensen om ons heen zijn. Door #ZoeteLiefde heb ik ontdekt dat ik dankbaar mag zijn voor de grote én kleine dingen in het leven.

Adiel Bekurezion / Ontwerp genie

Ze geeft vreemden graag complimentjes. Haar vrienden vinden haar daarom een beetje vreemd. Maar ze vindt het gewoon zo cool om mensen een goed gevoel te geven. Ze kan iedere dag patatjes eten en is obsessed met de kleur zwart. Ze is een grafisch ontwerper met een boodschap.

Door de positieve houding van het team, de gezelligheid en de (zoete) liefde wil je gewoon meehelpen om de wereld een beetje mooier te maken!

Mieke van de Wetering / Ontwerper

Ze houdt veel van koken, haar hond Sacha en is dol op planten. Haar hart gaat sneller kloppen van mooie dingen. Die maakt zij als grafisch ontwerper als geen ander. Altijd met liefde en klasse.

Mieke van de Wetering

Anderen tijdens de workshops uitdagen om na te denken over dynamische woorden en moedig luisteren is met elke groep een cadeautje.

Marina de Haan / Oprichter & workshop-host

Ze houdt van mensen en van verhalen. Ze is verliefd op mooie woorden. Die schrijft ze in interviews voor onder andere Noordhollands Dagblad. Maar ook in gedichten én op onze kaarten. Marina geeft onze workshops over dynamisch woordgebruik en moedig luisteren.