Het ZoeteLiefde droomteam!

ZoeteLiefde is supercool! Want wat is er nou mooier dan met andere creatievelingen iets creëren vol liefde en dat vervolgens ook te kunnen uitdelen?

Ruth Stuut / Held vormgeving

Ze drinkt liters thee op een dag, spendeert uren drooling op Instagram en Pinterest en ze is een geweldig grafisch wonder. Haar hart klopt sneller van de grote blauwe oceaan en in de toekomst hoopt ze dan ook in een strandhut te mogen vertoeven. Nu ontwerpt ze gelukkig kunstwerkjes voor ons.

ZoeteLiefde is een zegen voor de wereld. Soms vergeten we hoeveel we hebben en hoe geweldig de mensen om ons heen zijn. Door #ZoeteLiefde heb ik ontdekt dat ik dankbaar mag zijn voor de grote én kleine dingen in het leven.

Adiel Bekurezion / Ontwerp genie

Ze geeft vreemden graag complimentjes. Haar vrienden vinden haar daarom een beetje vreemd. Maar ze vindt het gewoon zo cool om mensen een goed gevoel te geven. Ze kan iedere dag patatjes eten en is obsessed met de kleur zwart. Ze is een grafisch ontwerper met een boodschap.

Door de positieve houding van het team, de gezelligheid en de (zoete) liefde wil je gewoon meehelpen om de wereld een beetje mooier te maken!

Mieke van de Wetering / Grafisch wonder

Ze houdt veel van koken, haar hond Sacha en is dol op planten. Haar hart gaat sneller kloppen van mooie dingen. Die maakt zij als grafisch ontwerper als geen ander. Altijd met liefde en klasse.

ZoeteLiefde maakt mensen blij en vrolijk. Die liefde verandert mensen. Alles draait om de mooie dingen in het leven. Zoet is dus altijd goed!

Ate Swier / Plaatjesmaker

Deze jonge man ziet het leven kleurrijk en in vele plaatjes. Hij ziet overal een verhaal in, is een dromer en reist veel. Hij is blij met wat hij heeft en waarmee hij leeft. Liefde is er genoeg om te geven, daarom droomt hij met ZoeteLiefde mee als fotograaf. Hij houdt zich trouwens uitstekend staande tussen de vrouwen!

Samen met dit prachtige team producten ontwerpen die de wereld een beetje mooier maken, is voor mij een droom die uitkomt!

Marina de Haan / Visionair & woordkunstenaar

Ze houdt van mensen en van verhalen. Bij de zee komt ze helemaal tot leven. Reizen is voor haar net als ademen, ze kan niet zonder. Oh en ze is verliefd op mooie woorden. Die schrijft ze in interviews, gedichten én op onze kaarten. Ook geeft ze inspirerende workshops & lezingen over dynamisch woordgebruik, moedig luisteren & identiteit.