Jouw visie, de boodschap van jouw bedrijf, jouw droom. Maar dan niet zomaar in een tekst, maar in een gedicht, in poëzie. Op eigentijdse wijze kun jij jouw boodschap met de wereld om je heen delen.

Poëzie leent zich bij uitstek goed voor een duidelijke boodschap. Dichters willen zo kernachtig en concreet mogelijk schrijven. Het is een taalvorm die impact heeft op de luisteraar.

Soms met (binnen)rijm, soms met ritme. Soms met eigen regels, maar ook vaak zonder regels. Een dichter prikkelt een luisteraar of lezer. Zo komt je boodschap, je visie, je idee beter over.

Gedichten zijn dus ideaal om een kernachtige boodschap te brengen en dat allemaal met een maximale zeggingskracht. Poëzie kan gaan over armoede, zoals in het filmpje hiernaast, dat ik schreef naar aanleiding van een reis met Compassion Nederland naar de Filipijnen. Maar het kan ook gaan over eenzaamheid onder jongeren. Voor Netwerk Nieuw Rotterdam schreef ik twee gedichten, die ik voordroeg tijdens een Do Good Event in de havenstad.

Marina de Haan van ZoeteLiefde schrijft geweldig mooie gedichten en kan deze ook op een unieke manier voordragen. Ze weet te spelen met woorden, je te boeien én te verrassen! 100% een aanrader! – Pauline Calmez, directeur en oprichter Netwerk Nieuw Rotterdam

Kom in actie

Denk je nu: ja, daar wil ik een gedicht over hebben voor mijn droom, mijn visie, mijn leven? Ik ben benieuwd naar je verhaal. Stuur mij een e-mail: marina@zoeteliefde.com.