ZoeteLiefde is een onderneming die deze wereld een beetje mooier wil maken. Wij geloven dat liefde juist dat verschil maakt. Daarom maken we persoonlijke kaarten, gedichtenboeken & art prints waar jij anderen blij mee kunt maken!

ZoeteLiefde is begonnen toen schrijver Marina merkte dat de smartphone inmiddels aan ons lichaam vergroeid is. De telefoon zit altijd in onze hand, we leggen alles vast op sociale media en we hechten veel waarde aan berichtjes op WhatsApp. Dat persoonlijke contact wordt daardoor minder. Dit kan zo niet langer natuurlijk!

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact. We geloven dat mensen opbloeien en zichzelf durven te zijn als we oprecht van ze houden. Liefde uitdelen verrijkt écht de wereld. De wereld ver weg, maar juist ook dichtbij.

De producten van ZoeteLiefde worden gecreëerd door een tof team. Stiekem wilden we altijd al de wereld verbeteren. Dus dat zijn we nu gewoon gaan doen!

We geven ook workshops en lezingen over dynamisch woordgebruik, moedig luisteren en identiteit. En we hebben een online magazine vol eerlijke en motiverende verhalen!

Wij willen de wereld overladen met zoete woorden van liefde. Echte, inspirerende, mooie, oprechte liefde. Liefde die harten zacht maakt en ogen opent. Liefde die mensen verbindt, verandert en verzekert van acceptatie. Pure liefde voor iedereen. Dat is onze missie!

Het persoonlijke contact zijn we langzamerhand aan het kwijtraken. Ons leven is online, onze woorden zijn digitaal en al onze handelingen leggen we op Instagram en Snapchat vast. Laten we daarom de basis niet uit het oog verliezen. Laten we teruggaan naar het geschreven en gesproken woord, naar die pure rauwe emotie. Dat is onze visie!

Laten we meer (of weer) oprecht van de mens houden en het ook durven uiten. Met een kaart vol zoete woorden. Kalenders vol inspiratie en art prints om bij weg te dromen.

Voeg met alles dat je doet meer liefde toe

 

ZoeteLiefde staat voor creativiteit, inspiratie, duurzaamheid, verbinding en ontwikkeling.

Creativiteit
Wij zijn een creatief bedrijf waar verschillende disciplines tot hun recht komen. Van woordkunstenaars tot fotografen en grafisch vormgevers. Wij maken producten die authentiek, origineel en onderscheidend zijn.

Inspiratie
Het doel van alle bedrijfsactiviteiten is om mensen te inspireren om bij alles dat ze doen een beetje liefde toe te voegen. Als wij allemaal met meer intentie liefdevol leven, houden wij oog voor elkaar en wordt de samenleving sterker.

Duurzaamheid
Wij houden er niet van om werkzaamheden halfbakken uit te voeren. Wij gaan altijd voor kwaliteit, uitmuntendheid en de extra mijl. We vinden het daarnaast belangrijk om ook aan de wereld om ons heen te denken. Daarom worden al onze producten zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd.

Verbinding
Wij geloven in de kracht van verbinding. Daarom verbindt ZoeteLiefde mensen met elkaar door verkoop van ansichtkaarten te stimuleren en door offline evenementen te organiseren.

Ontwikkeling
Wij moedigen creatievelingen aan om hun talent in te zetten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling en groei. ZoeteLiefde is een veilige omgeving, waar creatievelingen het optimale uit hun talent kunnen halen, zodat hun zelfvertrouwen groeit en ze zich meer durven te laten zien. Hierdoor kunnen de creatievelingen een positieve impact maken in de maatschappij.