Een 'liefhebber' is iemand die veel van iets houdt. Liefhebbers zijn gegadigden. Ze zijn geïnteresseerd en betrokken. Liefhebbers hebben lef, ze gaan niet met de stroom mee. Jij kan liefhebber worden van ZoeteLiefde!
ons verhaal zoete liefde

Ons werk ondersteunen kan door een gift over te maken op
NL27 KNAB 0256 9086 72 t.n.v. ZoeteLiefde onder vermelding van ‘Gift’.

ZoeteLiefde is klein begonnen, maar met een grote droom. We dromen van een wereld waarin mensen bewust zijn over de dynamiek van woorden. Een wereld waarin mensen elkaar liefhebben zonder iets terug te verwachten. Het is een grote droom en alleen kunnen we die droom niet waarmaken. Daar hebben we ‘liefhebbers’ voor nodig.

Een liefhebber opent deuren. Deuren van mogelijkheden, van resource, van netwerk en van ontwikkeling. Een liefhebber draagt belangeloos een steentje bij, omdat hij gelooft dat alleen liefde de wereld kan redden. Een liefhebber heeft de wereld om hem heen lief.

Indien jij content (verhalen of video’s) gebruikt van ZoeteLiefde voor je vrijwilligersclub, je kerk of je vriendengroep, dan willen we je vragen om na te denken over een gift. Met jouw gift kunnen wij nog meer originele en inspirerende content maken. Met jouw gift kunnen we nog groter dromen en nog meer mensen bereiken met zoete woorden van liefde.

Wil jij liefhebber van ZoeteLiefde worden? Je kunt met onderstaande gegevens een gift overmaken. Dank je wel vast voor je betrokkenheid en liefde!!

ZoeteLiefde
NL27 KNAB 0256 9086 72

De wereld mooier maken was nog nooit zo leuk!!