"Het verlangen om de wereld te veranderen is geplant in het hart van ieder mens"

ZoeteLiefde is begonnen toen schrijver Marina merkte dat de smartphone inmiddels aan ons lichaam vergroeid is. De telefoon zit altijd in onze hand, we leggen alles vast op sociale media en we hechten veel waarde aan berichtjes op WhatsApp. Dat persoonlijke contact wordt daardoor minder. Dit kan zo niet langer natuurlijk!

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact. We geloven dat mensen opbloeien en zichzelf durven te zijn als we oprecht van ze houden. Liefde uitdelen verrijkt écht de wereld. De wereld ver weg, maar juist ook dichtbij.

De producten van ZoeteLiefde worden gecreëerd door een tof team. Stiekem wilden we altijd al de wereld verbeteren. Dus dat zijn we nu gewoon gaan doen!

ZoeteLiefde is een onderneming, die deze wereld een beetje mooier wil maken. Wij geloven dat liefde juist dat verschil maakt. Daarom maken we persoonlijke kaarten, kalenders & art prints die jij weer kunt versturen. 

“Voeg met alles dat je doet meer liefde toe”

Wij willen de wereld overladen met zoete woorden van liefde. Echte, inspirerende, mooie, oprechte liefde. Liefde die harten zacht maakt en ogen opent. Liefde die mensen verbindt, verandert en verzekert van acceptatie. Pure liefde voor iedereen. Dat is onze missie!

Het persoonlijke contact zijn we langzamerhand aan het kwijtraken. Ons leven is online, onze woorden zijn digitaal en al onze handelingen leggen we op Instagram en Snapchat vast. Laten we daarom de basis niet uit het oog verliezen. Laten we teruggaan naar het geschreven en gesproken woord, naar die pure rauwe emotie. Dat is onze visie!

Laten we meer (of weer) oprecht van de mens houden en het ook durven uiten. Met een kaart vol zoete woorden. Kalenders vol inspiratie en art prints om bij weg te dromen.