Al zolang ik me kan herinneren, geloof ik in de kracht van woorden. Ik geloof dat we met onze woorden verschil kunnen maken te midden van crisis. Ik geloof dat onze woorden hoopvol kunnen zijn te midden van wanhoop. Ik geloof dat we met onze woorden anderen kunnen inspireren.

Soms is het moeilijk om de juiste woorden te vinden, om te weten welke toon past bij welk project of initiatief. Misschien loop jij wel met een geweldig plan voor een bedrijf, onderneming of een ander project. Misschien heb jij wel iets opmerkelijks, moois, bijzonders of ontroerends meegemaakt, maar ontbreekt het je aan woorden.

Het is mijn droom dat we onze verhalen durven te vertellen. Door mijn dagelijkse werk als journalist, voor onder meer een regionaal dagblad, weet ik als geen ander hoe je een verhaal moet vertellen. De tools die ik in mijn professionele carrière toepas, wil ik met jou delen.

Samen ontdekken we jouw verhaal, jouw stem

Misschien weet je ongeveer wat je verhaal is, maar blijf je het lastig vinden om te besluiten op welke wijze je dat verhaal onder de aandacht brengt. Het is belangrijk om, voordat je met een project start, tijd te nemen om te brainstormen over je aanpak, inhoud, woordkeus, schrijfstijl en taalgebruik. Een zorgvuldige voorbereiding zorgt ervoor dat je impact groter zal zijn.

We gaan 1-op-1 in gesprek over wie je bent, waar je staat en waar je naar toe wilt. Dat doen we aan de hand van drie pijlers: uitvinding, samenstelling & taalgebruik. We brainstormen en denken samen na hoe we jouw verhaal zo sterk mogelijk kunnen neerzetten. Of dat nu je persoonlijke verhaal is, je getuigenis, je pitch of de visie en missie van je onderneming, bedrijf, boek of podcast. Samen ontdekken we jouw stem. Zodat jij de wereld mooier kunt maken met jouw verhaal!

Marina de Haan

Aanmelden

Meld je aan via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar marina@zoeteliefde.com. Geef daarbij ook informatie over jezelf en je idee, droom of visie. Ik kijk uit naar je bericht!

Dit is voor jou

◆ Als je een idee hebt voor een nieuwe onderneming, een podcast of ander initiatief
◆ Als je het verhaal van je bedrijf wil aanscherpen of finetunen
◆ Als je verlangt om je persoonlijke verhaal zo goed mogelijk te vertellen
◆ Als je wilt onderzoeken welk verhaal jij te vertellen hebt
◆ Als je mensen in beweging wilt brengen met je verhaal

Ga je mee op avontuur? Daarna

◆ Weet jij hoe je je verhaal op de beste manier kunt vertellen
◆ Ken je je ‘waarom’
◆ Ben jij in staat om impact te hebben met je verhaal en harten te raken
◆ Weet je hoe je onderscheidend en verbindend je verhaal kunt doen
◆ Durf je vol zelfvertrouwen je stem te gebruiken