Kerst vier je met ZoeteLiefde

Kerstmis is onze favoriete feestdag. Daar hoort natuurlijk een feestelijke kerstserie bij. Dit jaar hebben onze kerstkaarten letterlijk een gouden randje. We hebben de kaarten namelijk bedrukt met goudfolie. En voor je gemak, koop je je kaarten inclusief 3 recycled enveloppen en 3 postzegels. Het kaartenpakket bestaat uit 3 staande kaarten die voorzien zijn van een inspirerend woord om je geliefden iets goeds te wensen.

Peace

We wensen jou en je geliefden vrede toe deze kerst én in het nieuwe jaar

vre·de (de; m en v)
toestand van rust: zijn as ruste in vrede
toestand van normale verhoudingen tussen staten (tegenstelling: oorlog): vrede sluiten
goede verstandhouding
gewetensrust: ik kan daar (geen) vrede mee hebben er mij (niet) mee verenigen

In een tijd van verdeeldheid, in een tijd van onrust, willen we stilstaan bij de vrede. Het is zoiets moois om iemand anders vrede te wensen. Dat hoeft niet alleen te gaan om externe vrede, maar kan ook innerlijke vrede zijn. Mensen mogen deze kerst weten dat ze goed zijn zoals ze zijn, dat ze er mogen zijn. Wij willen met ZoeteLiefde die vrede uitdragen deze kerst. Daarom wensen wij jou en je familie dat ook toe!

Hallelujah

We wensen jou en je geliefden momenten vol vreugde toe deze kerst én in het nieuwe jaar

hal·le·lu·jah (het; o; meervoud: hallelujah’s)
loof de Heer! (als uitdrukking van vreugde)

Wij zeggen deze goddelijke hallelujah als er iets schitterends in ons leven gebeurt. Van die momenten dat je denkt: wow, vreugde, dankbaarheid! Het is goed om vreugdevol te blijven. Natuurlijk is dat niet altijd makkelijk, maar het is wel mogelijk. Waar je ook door heen gaat, bedenk voor jezelf hoe het ook erger had kunnen zijn. Dat klinkt een beetje hard, maar als jij dat voor jezelf weet op te schrijven, dan ontstaat er dankbaarheid en vreugde. Daarom wensen wij jou en je familie die hallelujah-vreugde toe. In overvloed.

Glorie

We wensen jou en je geliefden schittering toe deze kerst én in het nieuwe jaar

glo·rie (de; v)
roem, luister

luis·ter (de; m)
schittering; = glans

Het leven is niet altijd even eenvoudig, maar het leven kent prachtige, schitterende momenten. Die schittering, die glans mag je anderen deze kerst toewensen. Want hoe mooi is het wanneer je in de file staat dat je bijvoorbeeld een regenboog ziet. Of wanneer je doodmoe bent, je jezelf trakteert op een lekkere koffie. Die momenten geven glans aan je leven. Die momenten moeten we vaker vieren. Met elkaar. Daarom wensen we jou en je familie de schittering toe.

Stuur jouw geliefden een bundeltje zoete liefde deze Kerst
Bestel je kaarten hier!

Post A Comment