Marina de Haan, oprichter ZoeteLiefde, werkt aan tweede gedichtenboek

‘De Zon Op Mijn Gezicht Voelen’ is het tweede gedichtenboek van Marina de Haan. In dit boek neemt ze je mee op ontdekkingsreis

Ken je dat gevoel? Je loopt over straat en plotseling voel je de warme zonnestralen op je gezicht.

Je draait je gezicht net nog iets meer, nog een beetje verder omhoog, naar de kant van de zon. En dan in al zijn glorie, schijnt de zon haar glinsterende stralen op je huid. Je voelt de kracht van de hemelse ster. Al staat de zon hoog in de hemel miljoenen kilometers van je af. Al bereikt het zonlicht je pas na 8 minuten en 19 seconden. Al zie je de stralen niet, toch voelt het tastbaar.

Ken je dat gevoel? Dat je stopt om te genieten van de zon. Dat je weet dat je leeft. Daar gaat het boek ‘De Zon Op Mijn Gezicht Voelen‘ over.

“Ik wil de zon op mijn gezicht voelen. Ik wil weten dat ik leef. Ik wil van ieder moment het mooiste moment maken. Maar ik heb het afgelopen jaar de zon vaak niet op mijn gezicht gevoeld”, vertelt Marina eerlijk. “Ik leefde onder dikke bewolking van stress, van onrust, van prikkelbaarheid. En dat was een eenzaam pad. Ik zag de zon niet als gids aan de horizon. Ik zag geen hand voor ogen, ik zag enkel mist.”

“Voor mijn gevoel was ik aan het verdrinken. Ik zakte steeds verder weg in het drijfzand. Maar toen na maanden de mist wegtrok, zag ik dat ik aan het klimmen was. Ik was bijna op de top van de berg. Door alle valpartijen en struikel-momenten had ik niet door dat ik klom. Eenmaal boven op de top had ik een uitzicht van 360 graden. Daar voelde ik de zon op mijn gezicht.”

Over Marina
Marina (1986) is journalist en debuteerde met haar gedichtenbundel ‘Lily in the Wild Field’. Ze is oprichter van ZoeteLiefde, een bedrijf om de wereld te overladen met zoete woorden van liefde.

Marina is altijd authentiek, durft kwetsbaar te zijn en wil mensen inspireren het beste uit het leven te halen. Momenteel schrijft ze onder meer voor Noordhollands Dagblad en Creative Women Collective.

Poëzie
Ik wil de zon op mijn gezicht voelen
De zee mijn huid laten kussen
Het zand mijn enkels laten strelen
Ik wil dansen tot in de vroege uren
Duiken in de diepste oceaan
Vliegen op hoge hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via deze pagina!

Post A Comment