Marina de Haan, oprichter ZoeteLiefde, werkt aan tweede gedichtenboek

‘Welkom Thuis’ (werktitel) is het tweede gedichtenboek van Marina de Haan. Het is haar eerste boek dat bomvol staat met Nederlandse gedichten.

Welkom thuis. Hier mag je zijn zoals je werkelijk bent. Je hoeft jezelf hier, thuis, niet anders voor te doen dan je bent. Hier mag je je masker afzetten en naast je neerleggen. Je hoeft dat ding niet eens meer op te pakken. Je mag gewoon jezelf zijn. Helemaal jezelf.

Hier kom je tot rust, in alle veiligheid. Je hoeft jezelf hier niet te beschermen van giftige pijlen van de wereld. Hier zijn geen vooroordelen, hier denken we niet in hokjes. Hier is geen ruimte voor verdeeldheid en ook niet voor discriminatie.

Thuis wandelen we op het pad van de liefde, met langs de weg stevige bomen van respect, wilde bloemen van eenheid en wolken van verbondenheid.

Over Marina
Marina (1986) is journalist en debuteerde met haar gedichtenbundel ‘Lily in the Wild Field’. Ze is oprichter van ZoeteLiefde, een bedrijf om de wereld te overladen met zoete woorden van liefde.

Marina is altijd authentiek, durft kwetsbaar te zijn en wil mensen inspireren het beste uit het leven te halen. Momenteel schrijft ze onder meer voor Noordhollands Dagblad, CIP Media en Creative Women Collective.

Poëzie
Ik wil de zon op mijn gezicht voelen
De zee mijn huid laten kussen
Het zand mijn enkels laten strelen
Ik wil dansen tot in de vroege uren
Duiken in de diepste oceaan
Vliegen op hoge hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via deze pagina!

Post A Comment