Een momentje voor jezelf met ‘Sereen’

Sereen van ZoeteLiefde is een moment van rust en meditatie tijdens je dag. Even een minuutje voor jezelf om op adem te komen, om de pauzeknop in te drukken.

Sereen is een videoserie met motiverende woorden over verschillende onderwerpen. Deze creatieve en krachtige video’s zijn bedoeld om je te inspireren, uit te dagen én om het beste uit je leven te halen.

Volgens woordenboek Van Dale betekent ‘sereen’ het volgende: kalm, ongestoord. Dat is ook precies wat we willen bereiken met deze serene minuten. We willen dat je rust en evenwicht ervaart. In onze drukke maatschappij is dat soms lastig. Van alles vraagt om onze aandacht. Zowel online als offline. Met deze video’s hopen we dat je even een pas op de plaats kunt maken, dat je nadenkt over een onderwerp en dat het je de rest van de dag inspireert.

Dus ga vooral lekker genieten. We gaan komende periode meer video’s maken én we gaan Sereen nog verder ontwikkelen. So stay tuned! Voor nu, geniet van de eerste Sereen: Genade is de sleutel.

Wij weten allemaal dat liefde de wereld redt, maar zonder genade is dat een onmogelijke taak. Liefde op zich kan muren verbranden, maar genade is de sleutel tot verandering en vergeving.

Liefde zonder genade is de kennis van het leven onder de zon. Liefde met genade is de wijsheid van het leven boven de zon. We hebben dus genade nodig. Om onszelf lief te hebben en om anderen lief te hebben.

Genade is de sleutel

Zonder genade komen we niet tot de essentie van ons bestaan en van ons leven. We hebben genade nodig om betere mannen en vrouwen te worden, om de wereld een beetje mooier te maken.

Post A Comment