Jacqueline Govaert: ‘Ik stil de tijd’

In een uitverkocht Carré zong Jacqueline Govaert dit lied: ‘Stil De Tijd’. De woorden raakten me, de melodie belandde in mijn hart. Soms schrijft iemand iets en wou ik dat ik het zelf had geschreven, haha. Dat heb ik met deze tekst. Het is echt prachtig, het lijkt zo simpel, maar het gaat zo diep.

Govaert was sowieso een held in Carré, zo heerlijk zichzelf. Wat klunzig af en toe door letterlijk tegen de lamp te lopen. Maar dat maakt haar ook mooi en authentiek. Een avond in de koninklijke theaterzaal is niet niets, maar ze rockt het gewoon!!

Stil de tijd
Zo middenin het leven
Want hoe ik leef nu lijkt het op mijn lijf geschreven
Stil de tijd

Dit lied staat sinds dat concert op repeat. Soms willen we de tijd stillen om momenten te onthouden, om liefde te herinneren. Eigenlijk stillen we met dit lied de tijd. Om af te sluiten in Govaert’s woorden: “Ik stil de tijd.”

Post A Comment

ZoeteLiefde was op weg naar Becoming Michelle Obama. Lees hier hoe intiem het was in de Ziggo!