Thank you 2018, hi 2019

Het is de laatste dag van 2018. Morgen is het nieuw jaar. Het is 14.27 uur om precies te zijn en sociale media is booming. Iedereen plaatst highlights van het afgelopen jaar. Soms ook lowlights. We willen anderen laten weten wat we allemaal hebben uitgespookt en hoe geweldig dat was.

Maar bij ZoeteLiefde gaan we graag tegen de stroom in. Dat is precies de reden dat we een bedrijf met ansichtkaarten zijn begonnen terwijl iedereen digitaal leefde. Het digitale tijdperk is alleen maar intenser geworden. Wij gaan niet graag met de stroom mee. Waarom zou je iets doen wat iedereen al doet? Waarom zou je dingen zeggen die iedereen zegt? What’s the fun in that?!

We gaan niet graag met de stroom mee

Zoete Liefde kaarten
‘Het jaar wordt gekroond met goedheid’ uit de serie Lief x Vrede
Foto: Anne Hendrikse

Wij hebben in 2018 geleerd dat het soms goed is om met de massa mee te gaan. Tenminste, als je er zelf achterstaat. Op die andere momenten is het prima om lekker dwars te liggen, om iets anders te vinden en iets anders te zeggen. Daar is niet iedereen het mee eens, maar daardoor is er wel ruimte om het gesprek met elkaar aan te gaan. Om mensen te leren kennen die je anders mogelijk niet zou leren kennen. Om perspectieven te ontdekken die je anders niet eens ontdekt had.

Nieuwe perspectieven
Dat doen we graag bij ZoeteLiefde: met elkaar nadenken over belangrijke en relevante thema’s, zonder vooroordeel. Thema’s zoals gelijkheid, eenheid, ras, liefde en hoop. Maar ook de kracht van onze woorden. Iedere dag spreken we ontelbare woorden, maar hoeveel van die woorden doen er echt toe? Hoe vaak zeg jij iets zonder over na te denken en kwets je een ander?

Een movement waarbij we bewust nadenken voordat we iets zeggen

‘Colour your year’ uit de serie poetry Lily in the Wild Field
Foto: Hind Mari

ZoeteLiefde creëert een movement. Een movement waarbij we bewust nadenken voordat we iets zeggen. Een movement waarbij we de ander hoger achten dan onszelf en waarbij we liefdevolle woorden tegen elkaar blijven spreken. Want de wereld heeft dat nodig. Wij hebben dat nodig. Jij hebt dat nodig. Meer dan je je realiseert. 

Movement
In 2019 gaan we die movement verder uitbreiden met ons online magazine met eerlijke en motiverende verhalen. We geven workshops over ‘De Dynamiek van Woorden’ en we creëren nieuwe motivational post cards en meer. Get ready and join the movement!!!

HAPPY NEW YEAR
from all of us at #ZoeteLiefde

Post A Comment

ZoeteLiefde zoekt de stilte. Lees hier de verhalen uit 'Lessen uit het klooster'.