Zondagochtend gedachte: ‘Imperfectie is perfect’

Afgelopen week heb ik ervaren wat stress met je kan doen. Hoe heftig je lichaam reageert op spanning, op intimidatie en situaties zonder controle. Ik kon niet slapen, had constant hoofdpijn. Ik was zo zenuwachtig dat ik niet kon praten en niet at.

Vroeger liep ik altijd met spanning. Ik was al-tijd zenuwachtig. Ik was altijd bang voor anderen, onzeker over mijn huid. Afgelopen dagen dacht ik daar aan terug. Dat was geen leven te noemen, het was eerder overleven. Ben blij dat ik mezelf ben gaan omarmen, dat ik er durf te zijn met mijn talent, met mijn imperfecties en mijn hele hart.

Laatst interviewde ik de mannen van The Bowery. Zij maken muziek over de schaduwkanten van het leven, want het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ramon van de band zei een zin die nog altijd in mijn hoofd ronddartelt.

De imperfecties zijn de meest perfecte kant van het leven

Post A Comment

ZoeteLiefde was op weg naar Becoming Michelle Obama. Lees hier hoe intiem het was in de Ziggo!