Michelle geeft zoete liefde aan haar zus

Michelle mailde ons een persoonlijk verhaal over het uitdelen van ZoeteLiefde aan anderen. We hebben haar gevraagd of we het mogen plaatsen en dat vindt ze goed.

Waarom raakt ZoeteLiefde mij? Omdat ik net als jullie geloof in de kracht van woorden. Hieronder zal ik in een persoonlijk verhaal uitleggen waarom ik hierin geloof. Een verhaal dat ik belangrijk vind om met jullie te delen.

Mijn zus is al jaren in de knoop met zichzelf. Ze is niet blij met wie ze is en daardoor kan het haar erg veel kosten om voor zichzelf te zorgen en om zichzelf te zijn. Twee jaar geleden had zij een ontzettend moeilijke tijd en zat er helemaal doorheen. Toen heb ik haar elke dag een paar weken lang zoete liefdevolle woorden gestuurd. Elke dag stuurde ik haar een zin via WhatsApp, en elke week stuurde ik ook een keer een kaartje.

Hierop schreef ik dingen die zij niet tegen zichzelf zou zeggen:
Ik ben mooi
Ik ben het waard om voor te zorgen
Ik ben het waard om van te houden
Ik ben slim
Ik mag mezelf zijn
Ik ben grappig
I am awesome

Woorden die zij normaal niet in haar eigen hoofd haalde, kwamen daar nu toch, alleen omdat ze het las. Afgelopen maand vertelde ze mij dan ook groot nieuws: Ze gaat ervoor kiezen om zichzelf te zijn, ze gaat zich laten ombouwen naar een man.

Ik geloof heilig dat het heeft geholpen dat ik zoete liefde heb gegeven.

Foto: Pixabay

Post A Comment

ZoeteLiefde was op weg naar Becoming Michelle Obama. Lees hier hoe intiem het was in de Ziggo!