Add more love

ZoeteLiefde is een onderneming die Nederland een beetje mooier wil maken. Er is zoveel narigheid in ons land. Je hoeft het journaal maar aan te zetten en het komt je huiskamer binnen. Er gebeuren veel nare dingen, soms missen we de liefde.

Aanslagen beginnen bijna gewoon te worden. Vliegtuigen die van de radar verdwijnen. Mensen die hun thuis achterlaten vanwege oorlogen en hopen op een beter bestaan. Mensen die als slaaf gebruikt worden. En dan hebben we in Nederland soms wat discriminerende trekjes. Allemaal dingen die niet leuk zijn, maar jammer genoeg wel de realiteit van deze dag.

Daarom is het toch wel goed om journaal te kijken en om te weten wat er in Nederland en buiten onze landsgrenzen gebeurt. Het helpt ons om met een ander plan te komen. ZoeteLiefde wil in dat gat springen en is begonnen met een movement van liefde.

Een beweging van liefde

Het is nu denk iets van twee jaar geleden dat het idee voor ZoeteLiefde ontstond en ik er werk van ben gaan maken. Vanaf het begin wist ik dat ik ZoeteLiefde nooit alleen zou kunnen opzetten. Ik geloof dat God mij het idee heeft gegeven, maar juist ook om het samen met anderen te doen. In de samenwerking met de anderen merk ik hoe belangrijk het is om samen ergens voor te staan. Om samen te strijden voor de liefde.

Wij geloven dat liefde verschil maakt binnen onze landsgrenzen, maar ook ver daarbuiten. Een vriendelijk woord is als honing. Zoet voor de ziel en gezond voor het lichaam. Een vriendelijk woord gaat verder dan woorden van haat, hebzucht of bitterheid. Wij geloven dat zoete woorden van liefde deze wereld een mooiere plek maken.

Add More Love

Dat thema is zo’n beetje ons levensmotto geworden. Always add more love. Voeg altijd meer toe. Bij wat je ook doet, voeg een vleugje liefde toe. Of soms misschien wel een hele berg liefde! Het is het antwoord op veel dat in de wereld gebeurt. Het is de oplossing.

Maar hoe doe je dat eigenlijk? Liefde toevoegen. Dat kan heel simpel:

  • Kies ervoor om vriendelijk te reageren in plaats van geïrriteerd
  • Kies voor vergeven in plaats van bitterheid. Sluit anderen niet buiten, maar wees inclusief
  • Denk aan een ander voordat je aan jezelf denkt
  • Durf jezelf te zijn in een wereld die dat niet altijd is
  • Gebruik je stem om op te komen voor mensen die dat niet kunnen
  • Glimlach naar je naasten
  • Wees de liefde die je mist in de wereld
  • EN: stuur een ZoeteLiefde kaart!!!

Wij geloven dat liefde verschil maakt en we willen dat uitdragen naar mensen om ons heen. Onze missie is daarom: Wij geloven in liefde. Echte, inspirerende, mooie, oprechte liefde. Liefde die harten zacht maakt en ogen opent. Liefde die mensen verbindt, verandert en verzekert van acceptatie. Pure liefde voor iedereen.

Voeg met alles dat je doet meer liefde toe

Post A Comment