Zoete Liefde wil de wereld overladen met zoete woorden van liefde

  Lieve lezer, kan jij nog de laatste keer herinneren dat je een persoonlijk geschreven kaart ontving?

  Onze opa en oma sturen nog altijd kaarten vanaf hun vakantieadres. Het is daar vaak ‘korte-broeken-weer’, omdat de zon zo lekker schijnt. Maar we krijgen ook weleens een kaart van vrienden. Zo’n kaart staat dan vol met lieve bemoedigende woorden, zoals: ik ben zo blij met je of bedankt voor wie je bent. Dat zijn de kaarten die we bewaren. Dat zijn de kaarten die we nog eens teruglezen en nog een keer lezen.

  Kaarten sturen was vroeger heel normaal. We verstuurden zelfs massaal brieven. Nu is dat toch een stuk minder. Dat is op zich niet erg, maar het heeft wel iets te maken met de tijd waarin we leven. Een kaart is persoonlijk in een wereld die steeds minder persoonlijk wordt. We zitten dagelijks op Instagram, Facebook, Whatsapp en wat al niet.

  Maar eigenlijk vinden velen het (stiekem) wel fijn om een kaart te ontvangen. Een kaart doet namelijk iets met je hart. Een kaart zegt: ik denk aan je, ik geef om je, ik hou van je. Wie wil dat nou niet? Het is zoete liefde op papier.

  Wij zijn al begonnen om kaarten vol zoete woorden te sturen naar mensen die wij kennen. Misschien heb jij nu wel zo’n kaart in je hand of wil je zelf (weer) kaarten gaan sturen. Doe dan gezellig mee met deze revolutie van liefde!

  #ZoeteLiefde kaarten en producten koop je in onze webshop! Met je aankoop steun je het werk van Compassion. Als je ons iets wilt vragen of laten weten, mag je ons altijd e-mailen: hello@zoeteliefde.com.

  Veel liefs van ons!

  Zoete Liefde

  Vrolijk 2018!

  Over ons

  ZoeteLiefde, opgericht door Marina de Haan, is een onderneming, die deze wereld een beetje mooier wil maken. Wij geloven dat liefde juist dat verschil maakt. Daarom maken we persoonlijke kaarten, kalenders & art prints die jij weer kunt versturen. Welkom bij #ZoeteLiefde!

  Als je producten koopt bij ZoeteLiefde help je direct mee om het leven van de Indonesische Ice (6 jaar) en haar familie te verbeteren. We geloven namelijk dat ieder kind belangrijk is en dat armoede te verslaan is. Dat doet ZoeteLiefde in samenwerking met Compassion.

  Missie

  Wij willen de wereld overladen met zoete woorden van liefde. Echte, inspirerende, mooie, oprechte liefde. Liefde die harten zacht maakt en ogen opent. Liefde die mensen verbindt, verandert en verzekert van acceptatie. Pure liefde voor iedereen.

  Visie

  Een kaart zegt meer.

  Het persoonlijke contact zijn we langzamerhand aan het kwijtraken. Ons leven is online, onze woorden zijn digitaal en al onze handelingen leggen we op Instagram en Snapchat vast. Laten we daarom de basis niet uit het oog verliezen. Laten we teruggaan naar het geschreven en gesproken woord, naar die pure rauwe emotie.

  Laten we meer (of weer) oprecht van de mens houden en het ook durven uiten. Met een kaart vol zoete woorden. Kalenders vol inspiratie en art prints om bij weg te dromen.

  Contactgegevens

  Marina de Haan
  Wessel Ilckenlaan 40
  1948 BD Beverwijk
  06 50510344
  hello@zoeteliefde.com

  KvK 37147714
  BTW NL189128331B01
  Voorwaarden & Privacyverklaring

  "Voeg met alles dat je doet meer liefde toe"

  Het verhaal

  “Het verlangen om de wereld te verbeteren is geplant in het hart van ieder mens.”

  ZoeteLiefde is begonnen toen schrijver Marina merkte dat de smartphone inmiddels aan ons lichaam vergroeid is. De telefoon zit altijd in onze hand, we leggen alles vast op sociale media en we hechten veel waarde aan berichtjes op WhatsApp. Dat persoonlijke contact wordt daardoor minder. Dit kan zo niet langer natuurlijk!

  We geloven in de kracht van persoonlijk contact. We geloven dat mensen opbloeien en zichzelf durven te zijn als we oprecht van ze houden. Liefde uitdelen verrijkt écht de wereld. De wereld ver weg, maar juist ook dichtbij.

  De producten van ZoeteLiefde worden gecreëerd door een tof team. Stiekem wilden we altijd al de wereld verbeteren. Dus dat zijn we nu gewoon gaan doen!

  “Met alles dat je doet, voeg een beetje meer liefde toe.”
  – Marina

  Maak van ieder moment iets moois

  Winkel

  Koop de #ZoeteLiefde kalender 2018 nu in onze webshop. Ideaal voor jezelf of om cadeau te doen! :) Sluiten